Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Yrityksen nimi: Käpylä Pizza & Kebab -palvelu

Y-tunnus: 3350329-6

Yhteyshenkilö: Suleyman Bayram

Osoite: Käpyläntie 8, 00600 Helsinki
Sähköposti: info@kapylanpizza.fi
Puhelinnumero: 044 973 3621

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Yhteyshenkilö: Suleyman Bayram

Sähköposti: info@kapylanpizza.fi

Puhelinnumero: 044 973 3621

3. Rekisterin nimi

Käpylän Pizza & Kebab -palvelu – käyttäjärekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Customer relationship management, marketing and communication. The personal data stored in the user register is used to order products, manage customer relations, manage contacts, marketing purposes and other purposes related to online services.

The register collects basic information about registered users, such as: – name – telephone – e-mail – content of the message (contact form).

Orders are processed with the third party Swype Finland. Read more about the processing of personal data on our partner’s website: https://we.swype.fi/tietosuojaseloste/

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

Pääsääntöisesti tietoja kerätään normaalin liiketoiminnan yhteydessä, asiakkaan tai hänen yhteyshenkilön ottaessa yhteyttä puhelimella, sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella.

Tietoja voidaan vastaanottaa myös ulkoisista lähteistä, jos henkilö on antanut suostumuksen tietojen luovuttamiselle.

6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikka kumppaneiden tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla, salatulla nettiyhteydellä ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Tietoihin pääsee käsiksi vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

8. Tietojen tarkistus

Käyttäjällä / henkilöllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa. Tarkistamista varten vaaditaan kirjallinen pyyntö tai muutoin rekisteröidyn luotettavasti todentaa ilmoitus rekisterinpitäjälle.

Rekisterinpitäjä oikaisee, täydentää ja poistaa tarvittaessa oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn perustellusta vaatimuksesta rekisterissä olevan virheellisen, puutteellisen tai vanhentuneen tiedon.

Lisäksi asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käyttämästä tietojaan suoramarkkinointitarkoituksiin.